Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Ranč a penzion U starýho kance

Ranč a penzion U starýho kance

Hoslovice 10
387 19 Čestice
Telefon: 383 396 405
Web: http://www.farmahoslovice.cz/
Email: tereza@farmahoslovice.cz

 

V Hoslovicích farmu mají,
každý se tam eko nají.
Koňské hřívy vlají tam,
do snů princům, princeznám.


Někde v dálce v jižních Čechách, v kouzelném kraji Podšumaví je ranč, farma, statek U starýho kance. A na tomhle místě na Vás čekáme, abychom udělali co je v našich silách pro krásné strávení Vašeho času.

Ještě nikdy jste neseděli na koni a chtěli byste zkusit? Umíte jezdit na koni a chcete si zkusit nahánět krávy na pastvinách nebo opravdové závodní rodeo? Máte rádi klid a houbaření nebo chytání ryb? Chcete ochutnat čerstvé maso z farmy? Vy všichni jste tady správně. Teď už zbývá jen přijet.

Ranč U starýho kance

Nabízíme:
- ubytování
- stravování
- polopenze i plná penze
- sál pro firemní i soukromé akce
- tradiční jihočeské zabijačky
- rožnění masa
- agroturistiku
- Wi-Fi připojení

UBYTOVÁNÍ
13 pokojů, dvojlůžkových s možností přistýlky pro jednu nebo dvě osoby. Přijeďte, čeká tu na Vás klidný, rodinný penzion. Budeme mít rádi vaše děti, pejsky, koně a další miláčky. Zažijete klidnou dovolenou tam, kde voní seno a stáj, i do oblak tu máme blíž.

Kapacita:
2× apartmány pro 4 osoby s kuchyňkou a se sociálním zařízením (sprcha a WC)
2× pokoje pro 4 osoby se sociálním zařízením (sprcha a WC)
8× třílůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha a WC)
1× dvojlůžkový pokoj se sociálním zařízením (sprcha a WC)

Ceník

Ranč U starýho kance

SLUŽBY
Budeme se snažit, co nám budou síly stačit, aby jste si užili a zažili pobyt na farmě, v přírodě, u koní, na rybách, při houbaření…zkrátka vše, co patří k nefalšovanému českému venkovu.
Správný kovboj musí umět chytit tele do lasa, práskáním bičem pohánět stádo krav, správný pasáček z jižních čech musí umět odpalovat špačky. To všechno a ještě mnohem víc umíme. Snažíme se skloubit to nejlepší z českých i amerických tradic honáků skotu a dalšího domácího zvířectva. Pokud si tyhle věci chcete vyzkoušet, tak jsme tady pro Vás.

Jízda na koni

Během léta se konají koňské tábory. Pokud k nám přijedete s Vašimi dětmi na dovolenou, je možné domluvit účast Vašeho potomka na koňském táboru. Z části nebo zcela. Pár dní nebo celý týden. Pro naše ubytované hosty máme slevy pro jízdu na koni i vozem a na další služby. Můžete rybařit, střílet z luku, hrát volejbal, jezdit na kole, sbírat lesní plody v čisté šumavské krajině.

Rybolov
 

Ranč U starýho kance

RANČ
Snažíme se chovat hovězí dobytek, koně a další domácí zvířata v duchu toho nejlepšího z jihočeské, bavorské i americké tradice. Žádná z těchto tradic nelze celá přijmout v dnešních poměrech a každá nám má co nabídnout.

Ranč vznikl z areálu bývalého JZD a od roku 1994 se postupně snažíme přebudovat ho, aby vyhovoval potřebám moderního chovu skotu a koní. Neočekávejte proto vzhled westernového městečka. Velkou výhodou naopak je dostatek prostoru pro dobytek, koně, ustájení, krmení, venkovní i vnitřní jízdárnu, parkování aut i přívěsů ať již pro lidi nebo koně.                    

Další kontakty

Mobil: 602 383 287

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 
1 2
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.