Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Slovenská střediska, kde si užijete nejlepší lyžování s dětmi

Slovenské skiareály máme z České republiky doslova za rohem. Není tedy divu, že jsou velmi oblíbeným cílem jak pro rodiny s dětmi, tak pro páry i party přátel. Nečeká vás tu jazyková bariéra, sjezdovky si užijí začátečníci i pokročilí sportovci, k tomu přičtěte přívětivé ceny i přátelskou atmosféru, a cíl pro vaši lyžařskou dovolenou nebo prodloužený víkend je jasný.

Kam vyrazit za nejlepším lyžováním na Slovensku

Chystáte se na lyžování s dětmi? Za nás se vyplatí vyrazit do těchto středisek:

Jasná – jedno z největších tatranských středisek, které nabízí nejen lyžařské školy, ale také možnost večerního lyžování. Díky umělému zasněžování si zde sjezdovky užijete až do jara, a navíc tu na vás čeká i celá řada další zábavy – například ve vodním parku Tatralandia nebo ve známé Bešeňové.

Tatranská Lomnica – středisko, ve kterém najdete nejdelší sjezdovku na Slovensku, i ty, které jsou jako stvořené pro děti a začátečníky. A až vás lyžování omrzí, můžete s celou rodinou vyrazit obdivovat historickou atmosféru Tatranské Lomnice.

Vratná Dolina – nachází se pod Kriváněm a je vyhlášeným místem především pro svou kvalitu služeb i skvělé zázemí pro rodiny s dětmi. Právě na ratolesti zde čeká také park Kids Zone.

Donovaly – jedno z top míst pro nejlepší lyžování rodin s dětmi. Těšte se na kvalitní sjezdovky, různé atrakce i druhý největší FunPark celé Evropy, který si děti doslova zamilují. Samozřejmostí je i lyžařská škola, bobová dráha nebo kluziště.

Veľká Rača Oščadnica – středisko nacházející se jen kousek od hranic, takže je skvělou volbou pro víkendové lyžování, nebo pro cestu „jen“ na otočku. Rodinám s dětmi se bude zvlášť líbit Dedovka, bobová dráha nebo krásné turistické trasy.

Lyžování na Slovensku

Nezapomeňte si „přibalit“ cestovní pojištění pro celou rodinu

Vydáváte se na Slovensko lyžovat s dětmi? O to víc byste měli myslet na bezpečí celé své rodiny. Pomůže vám s tím správné cestovní pojištění na lyže, ve kterém si nastavíte odpovídající limity léčebných výloh, které se o vás postarají v případě nemoci či úrazu. Zapomenout byste neměli ani na velmi užitečné pojištění odpovědnosti, které se vztahuje na újmu na majetku a zdraví třetích osob (pokud byste například někoho srazili na sjezdovce). A hodit se určitě může i pojištění storna cesty či úrazu.

Věřte nám, že cestovní pojištění na lyže vás denně vyjde doslova jen na pár korun, takže šetřit na něm opravdu nemá smysl. Podívejte se na online srovnání nabídek prostřednictvím kalkulačky cestovního pojištění, vyberte ten nej produkt právě pro vás a během pár minut si danou pojistku sjednejte klidně z pohodlí vašeho domova. A pak už jen stačí užít si slovenské sjezdovky bez starostí!

Zdroj foto: Maridav / Shutterstock.com

Článek byl zobrazen 517 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko