Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Erika Tour - poznávací zájezdy nejen po Evropě

CK Erika Tour - poznávací zájezdy nejen po Evropě

Špidlenova 442
513 01 Semily
Telefon: 481 623 637
Web: http://www.erikatour.cz
Email: erika@erikatour.cz

 

Toužíte po poznání krás našeho světa nebo chcete jen relaxovat ve světoznámých letoviscích? POJEĎTE S NÁMI A SPLŇTE SI SVÉ SNY!

Dlouholetá tradice od roku 1990 nás zavazuje. Do další sezóny vstupujeme s našimi tradičními osvědčenými hodnotami: zajímavými programy, kvalitními službami a „rodinným“ přístupem. Chceme ale také stále přinášet něco nového, něčím překvapovat, a proto Vám  přinášíme  obměněné, doplněné programy, zájezdy do nových zemí, nové nápady. Jedním z nich je i nové uspořádání naší nabídky.

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY

K nejoblíbenějším zájezdům patří zájezdy do Rakouska - Salcbursko, Korutany, ale i do Vídně, na narcisový festival nebo na květinovou výstavu do Tullnu, do Francie - do Paříže, Provence i do Bretaně, hitem jsou zájezdy do Skandinávie, do Skotska, Irska, na Ukrajinu, Madeiru nebo do různých oblastí Itálie. Klienti se s námi mohou vydat do maďarských termálů, za atraktivitami Polska, Německa nebo do turisticky klidnějších zemí jako je Albánie nebo Rumunsko.

CK Erika Tour
Foto: Norsko - Lofoty

Krátké poznávací zájezdy
Zájezdy s lehkou turistikou
Zájezdy po Čechách a Moravě
Pobytové zájezdy s poznávacím programem
Poznávací okruhy
Jednodenní zájezdy
Adventní zájezdy

POBYTOVÉ ZÁJEZDY

Pro ty, kteří chtějí hlavně odpočívat, nabízíme pobyty v Chorvatsku, Itálii, Slovinsku a Maďarsku, a to v hotelech, apartmánech i v pokojích v prázdninových domech. Relaxační a lázeňské pobyty potom nabízíme v českých i slovenských lázních, a termálech v Maďarsku a ve Slovinsku.

CK Erika Tour
Foto: Chorvatsko - Makarská riviéra

Chorvatsko
Itálie
Slovinsko
Maďarsko
Slovensko
Česko

EXOTICKÉ ZÁJEZDY

Za exotikou s námi klienti cestují od Turecka po Čínu, od Indie po Vietnam, od Maroka po Madagaskar nebo od Kanady po Peru. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří zájezdy do Jordánska, náš program ohodnotil jordánský vládní resort pro turistiku jako nejlepší program na Jordánsko. Prostě ukážeme klientům svět od Českého ráje po Tahiti.

Blízký východ
Afrika
Jižní Asie
Jihovýchodní Asie, Dálný východ
Střední a Jižní Amerika
Severní Amerika
Polynésie

LYŽAŘSKÉ ZÁJEZDY
Rakousko
Itálie

Aktuální nabídka LAST MINUTE zájezdů

CK je pojištěna proti úpadku u Generali Pojišťovny

ČLÁNKY CK:
Rakousko, jedna z nejkrásnějších zemí Evropy
Chorvatsko
Norsko - kouzelná země severu
Kostarika - Bohaté pobřeží
Národními parky západní Kanady
Jordánsko

Další kontakty

Mobil: 604 366 379

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.