Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

NIKAL CZ s.r.o.

NIKAL CZ s.r.o.

Lesná 102
671 02 Šumná
Telefon: +420 381 251 725
Web: http://www.nikal-zajezdy.cz
Email: nikal@nikal.cz

 

Společnost NIKAL s.r.o. je činná v oblasti cestovního ruchu již sedmým rokem. Během této doby si vydobyla stálou pozici na trhu v České republice a v současné době zaznamenává stále větší zájem zákazníků o nabízené služby. Tohoto stavu docílila společnost NIKAL s.r.o. zejména prostřednictvím profesionálního týmu, který se stará nejen o hladký průběh všech nabízených zájezdů, ale i o vytváření obchodních podmínek pro rozšiřování nabídky turistických cílů pro širší okruh zájemců o turistiku. Firemním krédem je spokojený zákazník a tomuto se podřizuje veškerá organizace jak vnitrofiremní tak i při prezentování firmy na trhu.

Firma NIKAL nabízí zájemcům o turismus vždy něco navíc což je viditelné například v cenové úrovni jednotlivých zájezdů. Dokázali jsme sobě i našim spokojeným zákazníkům že ne vždy platí, že levně znamená na úkor kvality. Při práci požíváme efektivní postupy spojené s moderní elektronickou technologií a využíváme možnosti softwaru a elektronické komunikace. Tento způsob práce nám umožňuje zpracovávat a vyhodnocovat naši práci a optimalizovat veškeré firemní postupy.

Přesvědčte se sami že společnost NIKAL pro Vás může být dlouhodobým partnerem v oblasti cestování, ať již jste student, pracující či senior.

Přejeme Vám mnoho krásných zážitků na zájezdech organizovaných naší cestovní kanceláří.

Váš team NIKAL

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.